Hoppa till innehåll
🔥 Wallstickers (except Moomin): Buy 2 get -20% OFF 🔥
🔥 Wallstickers (except Moomin): Buy 2 get -20% OFF 🔥
Wall Decals are not just for kids rooms

Väggdekaler är inte bara för barns rum

Väggdekaler och klistermärken är inte bara att dekorera barns rum längre, de är ett extremt enkelt och prisvärt sätt för alla att ge ett nytt utseende till något rum - ingen färg eller tapeter behövs!

Vi har samlat några exempel på hur man använder väggdekaler tillGe något vuxet utrymme en omedelbar makeover. 

Dekorativa mönster

Minimalistiska väggdekalmönster Titta bra i sovrum och vardagsrum. Vi har många former att välja mellan beroende på vilken stil du går för; Trianglar och Polka Dot Stickers är prefekt för elegant utseende (speciellt om du jämnt utrymme), medan mer slumpmässiga mönster somsprinkles eller gelébönor kommer att ge en rolig touch till något rum.

Gold Polka Dot Hallway
Dekorera med väggdekal sprinkles
Jelly Bean sprinkala dekaler
GuldPolka dotshall av @joannecondon,Vägg Stänk klistermärken av @lebordeldejen ochJelly Bean sprinklesi en blandning av färger.

För det ultimata djärva moderna utseendet, då borde du definitivt kolla Färgglada re-positionerbara klistermärken.Bortsett från kreativa hem kommer dessa att se fantastiska på något kontor eller detaljhandel.

Popsicle Wall Stickers
Donut väggdekaler
Återställbar popsicle klistermärken, gul Maxi dot väggdekaler och Donut klistermärken

Asides från väggar kan du använda Väggdekal mönsterAtt dekorera andra ytor som sådana möbler eller bärbara datorer, eftersom de inte kommer att lämna några märken eller otäckt lim när de tas bort.

Väggdekaler för att dekorera möbler
Bananklistermärken för bärbara datorer, väggar och möbler
Planter dekorerad med 80s mönsterklistermärkear av @ohmariemag, Ikea garderob hack med polka dots; bord och bärbar dator dekorerad med Bananklistermärken.

Och vad sägs om att använda väggdekaler som festdekoration? Eftersom de är lätt avtagbara är väggklistermärken perfekta för alla typer av fester, bröllop eller till och med som en foto-booth-bakgrundsdekoration.

Party dekoration med väggdekalerBord dekorerad med vågor, mini prickar, mini trianglar och Mini confetti strö klistermärken förbi @almalusplace. Mini prickar Party Backdrop av @princessmisia.

Text och citat

Text och citat klistermärken är perfekt för köket eller ingången, eller bara för att lägga till en extra dos motivation till din arbetsplats. Om du redan har en text eller citat i åtanke, erbjuder vi också möjligheten att Gör din egen klistermärke med texten och stilen du gillar, bara gå över härOch låt din fantasi springa vild!

Väggkvoter genom gjorda av söndagarAnpassad vägg citat av @@iris_sweetsoch Inga dåliga dagar Väggdekal över på @lichipan.

Vi har gott om väggklistermärken att välja mellan, bara Ta en titt på vår butik För att hitta det perfekta dekalet som passar din stil. Och kom ihåg, du kan alltid Släpp oss en rad Om du behöver hjälp med att bestämma vilka (eller hur många) klistermärken får för ditt fantastiska väggdekalprojekt.

Föregående artikel Nya söta väggklistermärken för barnrum och plantskolor
Nästa artikel Hur installerar du ett väggdekal mönster?