Hoppa till innehåll
🔥 Wallstickers (except Moomin): Buy 2 get -20% OFF 🔥
🔥 Wallstickers (except Moomin): Buy 2 get -20% OFF 🔥

Hållbara väggklistermärken för lyckliga hem

Made of Sundays är ett litet internationellt familjeföretag i Helsingfors som designar och tillverkar skojiga och lättanvända väggklistermärken med det minsta möjliga ekologiska fotavtrycket. I vår butik hittar du unika väggstickers gjorda av papper samt personaliserade affischer för både stora och små. Vi är superglada att se dig här, så en stor solig kram till dig och hoppas du trivs!

Vår mission

Här försöker vi kort sammanfatta våra mål och orsaker varför vi överhuvudtaget håller på med väggklistermärken (då det skulle finnas så många bättre betalda jobb där ute). 

1. Gör och sälja heminredning som ger maximal lycka med den minsta möjliga ekologiska effekten.
2. Betala oss och vårt team en lön man kan leva på.
3. Betala våra skatter och stödja vårt samhälle.
4. Göra tillräckligt med vinst så att vi kan donera till organisationer som hjälper till att bekämpa klimatförändringen. För tillfället donerar vi årligen till den Finska Stiftelsten för Naturarvet.Vårt fina team

Alba

Alba

Alba älskar allt som är mjukt och fluffigt, samt är känd för att namnge växter och andra föremål runt kontoret. Hon hatar att vakna tidigt, mörkret och ett trassligt hår. Brukade arbeta som konsult innan hon bestämde sig för att det var mer hennes sak att teckna små söta djur.


Thomas

Thomas

Gillar kaffe, Rick & Morty och äventyr i skog och berg. Riktigt bra på allt tekniskt och hanterar det mesta gällande design och marknadsföring. Ansvarar även för den svenska kundservicen, och ber djupt om ursäkt för ett riktigt medelmåtta ordförråd.

Gemma, gjord av söndagar

Gemma

Vår designer / illustratör. Tidigare kriminolog / konditor. Älskar kattvideor, grillade revben och allt djur-relaterat (men hatar alla typer av spindlar). Allt Gemma berör blir omedelbart snäppet sötare.


Caroline

Caroline

Caroline är vår egna dagdrömmare. Henne hittar man ofta borttappad i en fantasivärld fylld med allting mjukt och sött. Tror starkt att allting kan lösas med ett leende. Hatar överkomplicerade människor och små störande ljud.


Skåpbil

Van

Vår egna undercover ninja och expert på produktion & kundservice.